Menu ≡

 

Lake Whatcom Beach House

This Bellingham beach house received a contemporary, eclectic, full-scale remodel with significant changes to the kitchen and outdoor areas. A lake Whatcom home styled after a luxury beach house, this home was revamped to bring in more natural light, use space more efficiently, and create a welcoming indoor space to complement its gorgeous surroundings. 

To create a larger outdoor seating area, the new stairs and extended deck wrap around the house, providing gorgeous views of the lake and the surrounding woods. The railings are modeled after modern wire mesh fences, almost invisible from a distance so as to not detract from the view. The new deck has plenty of space for sitting, socializing, and soaking in the lakeside view.  

The interior construction team extended the kitchen slightly, but even more space was introduced through modern craftsmanship: deep glass-walled cabinets, a built-in microwave under the counter, and a pantry built into the wall. 

In the bonus room, the engineered hickory floor and blue walls to bring out the color of the lake. The new barn door to the master bedroom and integrated storage save space while creating new, open areas for luxurious beach house living. Highline Construction is always excited to create custom homes with all-new interiors just like this Bellingham beach house. 

BEGIN YOUR PROJECT TODAY“Highline exceeded our expectations.”

“Communication was constant, honest and clear. Trevor and his crew were all friendly and professional.  They listened to our requests and delivered.”

”We are thrilled with the quality of work! The project was on time and on budget. We will definitely be recommending Highline to our friends and family.”

– Matt Whitten, Bellingham, WA

Website Design